Är det någon mening?

In - by Elisabeth

Ska vi verkligen ha kvar ordet vinter, tanken kommer och går om detta.  Nästan glömt hur det kan vara att skotta halvmetern under iskalla snöstormar. Hur mycket man än längtar så kommer inte bestående snötäcke. Klart vi har hög acceptans och bara fortsätter hoppas eller inte, beroende på vem vi är.

Julen bara är här och den är lång i år, känner jag. Beror säkert på att jag för länge sedan slutat gilla högtider överhuvudtaget. Alla dagar är  ändå rätt lika och fulla med roligt jobb, spelar ingen roll snart vilken årstid. Låter kanske deppigt men ärligt är det tvärtom. Gillar mitt liv och den totala frihet som jag känner, tycker till och med den är helt skapad av mig själv. Inte alla förunnat och det är jag medveten om.

Det börjar vankas ny häst hos oss, ett kallblod som bör kunna starta inte alltför långt bort i tiden. Allt är inte i hamn ännu så jag bara planerar lite i stallet och annat som tillhör. Roligt tycker jag och Anders ser ut att vara med även nu. Eller så inbillar jag mig, kan vara så.

Idag kopplade husets herre lite teknik men TV, internet och datorer. Helt plötsligt dök filmen på Bungle Rain upp, det vi blev helt hänförda av och såg gång på gång innan auktionen hösten 20145. Då denne står i stallet och myser känns det overkligt att se filmen. Ännu har jag aldrig sett maken till fin åring och nu tvååring. Efter loppet (som tyvärr blev fiasko iom galoppen) i December känns han dubbelt så bra. Inte undra på att jag längtar ut i lopp och se vart vi hamnar i vårens konkurrens.

Ett stort grattis till Canmore B.F. och de som nu äger, tränar och har fött upp. Seger 23/12 Bergsåker. Mycket glad är jag som valt att köpa henne som unghäst och sen sälja som dryga tvååring. Helt ärligt önskar jag att hon bara tar över stoeliten några år framöver. Det är många som gynnas, inte minst Caramella B.F. som bär på ny avkomma efter denna toppstam från modern Frida Filiokus.

Film är Bungle Rain från Kriterieauktion 2014.