Året slutar på topp!

In - by Elisabeth

Hårt jobb under många år har äntligen börjat ge de resultat jag haft som vision hela tiden. Det tar tid att jobba sig upp, det är även det bästa sättet för framgång som jag ser det. I hela livet har jag jobbat efter det, steg för steg. Ibland har jag hoppat av något jag börjat på, även om det gått bra. Kanske kan det verka konstigt men jag måste känna den rätta glädjen för att få motivation att fokusera. Anders och jag har kamperat ihop sedan 1992 och det var en av de viktiga ämnen vi pratade om redan första kvällen vi träffades. På Mannaminne i Nordingrå av alla ställen. Vilka mål vi hade samt hur vi skulle komma dit. Märkligt men sant.

Sedan vi sålt vårt bolag Space2u Webhosting AB, har vi mer och mer städat undan ytterligare IT satsning ( som var tänkt) och lagt allt vi kan på hästarna och gården. Lite fastighetsaffären men det kommer säkert försvinna det med.

Nu till årets höjdpunkt: Vi lastade Laura Sånna i lördags morse och begav oss mot Romme. Inte ett dugg orolig eller nervös i det läget, men det skulle givetvis komma under dagen. Vår häst gjorde det, hon besegrade hela högen fina hästar från en del större tränare och körsvenner. Sveriges bästa för den delen. Bara flög fram från sista positionen till en längds seger! V75….den högsta ligan. Körsven kunde sitta lugnt och ge order till anfall i sista sväng sedan var den andra schack matt utan pardon. I fjärde spår. Jag visste inte vad jag gjorde när det hela stod klar, som vanligt! Jag blev så otroligt lycklig. Som alltid efter seger.

Vi har 2018 startat 35 gånger och har otroliga 12 segrar och vunnit minst var tredje lopp. Vilken kraft vi kan samla inför 2019, som bara ser högst lovade ut.

Nu tar vi lite helgledigt och åker till Umeå på tvådagars semester medan vår dotter och måg tar hand om gården och djuren. Laura Sånna skall starta den 18/1 på Östersund och det går inte för sig att slarva bort mer tid. Samt alla de andra hästarna som skall formas inför sina uppgifter.

Mot nya mål!