Att börja om

In - by Elisabeth

Det kan vara både enkelt och svårt beroende på vad man vill lämna och ta med sig in i det nya. Jag tar med mig ett positivt resultat för vår verksamhet i Sörle. Även den starka känslan att lyckats med det mesta trots jobbigt år för mig själv privat men även att behöva skiljas från dem man älskar. Djur eller människa kan vara detsamma, det är hur man känner som styr.

Min kropp har krånglat, mycket beroende på att jag inte kunna träna utomhus då mina sprickor i bägge fötter varit och är väldigt påtalande. Smärta för varje steg kan man säga. Det börjar bli lite bättre nu men jag borde givetvis sökt hjälp tidigare, men då tjurigheten att klara sig själv är benhård kan jag bara kämpa.

Ryggvärk kommer även av att inte kunna träna som jag alltid gjort. Nu har dock spinningcyckel plockats ner från vinden och jag får ta mig i kragen. Det är dock ute jag helst vill träna. Se framåt och hoppas på våren.

Hästarna känns fina och vi ser fram emot Laura Sånna i V75 den 23 på Bergsåker. Det är om inte fullt två veckor och jag lägger träningspassen för att se till att hon orkar hela 2640 m voltstart på bästa sätt.

Vi har en nu kille i stallet Chip Life. Denne fick jag nys om för några veckor sedan via FB och jag kontaktade ägaren. Vi bestämde att jag skall prova att få hästen frisk och stark för start. Blir spännande då han är sex år och inte tjänat med än 43 000 kr.

Det var i går kväll dags för årets Travgala Dannero. Det blev en otrolig kväll med många fina priser hem till oss men även för andra som lyckats. Bra man och fin musik med dans. Vi tog hem Årets Amatörtränare, Årets yngre Varmblod Soul Tan, pris från Amatörklubben och även en uppskattning från Hästägarföreningen. Vilken kväll!

Nu såhär efteråt är jag mycket spak, dels för att det var fest i går men även att verkligheten och vårt jobb inte tar ledigt. Det har varit full fart i stallet fram tills niotiden. Så ska det vara, annars blir det svårt med framgång!