Bungle Rain årsdebuterar.

In - by Elisabeth

Efter mycket tvekande och ”hattande” för mig bestämde jag i lördags att anmäla Bungle Rain till ett till synes perfekt lopp. Vi pratar dock Solvalla, vilket inger både respekt och även minnet av att vi misslyckades sist. Det gör å andra sidan att jag inte lägger press på mig eller min häst det allra minsta. Spår sju är ett drömläge för oss och jag hoppas innerligt på ett bra, felfritt lopp.

Det som avgjorde anmälan var faktiskt ett intervalljobb här hemma i fredags, ett av de bästa han gjort. För att slipa på de allra sista detaljerna och ev lite nytt i utrustningsväg, gör vi ett lättare jobb på bana i morgon. Längtar redan.

Med på den resan till Bergsåker följer även Soul Tan som fått tag på en kompis i samma ålder och de båda gör sitt andra banjobb tillsammans. Även det känns inspirerande.

Norm Elda skötte sig bra i dag på Dannero i ett breddlopp, värre var det med tränaren=). Missade starten, fastnade med för kort check och hon slog ihop inför första sväng. Nej, nu måste mer rutinerad kusk upp om vi ska komma ner i tiderna. Det positiva är att hon fick godkänt lopp och inte heller fastnade i bandomares och vet kontroll. Såg att det var en hel del som inte gått igenom.

Tycker själv att hon travade ok med tanke på att hon hade brodd bak och en brodd som inte gick att få bort fram (!) Skräptränare kan man tycka. Nytt breddlopp planerat med ny kusk.