Bungle Rain mot Skellefteå v75

In -, Bungle Rain by Elisabeth

Det känns förträffligt här hemma med vår stora fina häst. Vi laddar med lugna jobb efter förra veckans banjobb som UO körde på Bergsåker med den äran. Hästen var urfin. Efter detta har det bara pekat uppåt även om det aldrig går att säga på förhand att det blir toppresultat i loppet. Dock förberedd och i mycket god form trots att han inte gått lopp på länge.  Han tävlade inte med korta mellanrum förut heller och det passade oss ändå.

Harmoniskt och pigg, mjuk och smidig. Som det ska vara när det känns bra och det är bara att räkna dagarna och timmarna till start. Den stora äran i att bära Caramella b.F. :s tävlingsgrimma till vardags, det ger oss alla goda vibbar.

Norm Elda är åtgärdad i munnen och vi har bytt utrustning, provar detta på Dannero i morgon och känns det bra anmäler vi till B den 16/10. Lämpligt att jag kör själv då det gäller att se hur ändringarna slagit ut.

Vi kämpar på hemma på gården med höstanna som det heter, plöjning bland annat. Reparation och uppsnyggning av stallet gör att det är ännu roligare att jobba. En härlig årstid för mig med frisk flugfri luft.