Dags att köra lopp igen!

In - by Elisabeth

Ikväll ska vi debutera men Sensible Face på Bergsåker i vår träning. Det ser ut att bli onödigt svåra förhållanden med regn och hård vind. Jag vill känna på henne för att kunna besluta vilken framtid hon skall ha här. Hon känns pigg och fin hemma men jag har inte mycket aning om hennes inställning och kapacitet just nu. Då är det bra att använda en fristart till detta och jag kommer som planerat att köra själv.

När vi ändå är igång på Bergsåker har jag anlitat John Ö att känna på Bungle Rain. Vi vet lika lite om hur han fungerar på bana som med Sensible Face då jag inte kört banjobb ännu efter behandlingar. Hemma är han mycket fin och konstigt nog ser jag formen i honom utan lopp i kroppen. Skulle han vara u.a.  på kvällens skitiga bana….går han ut i fyraåringslopp på Bergsåker den 15/11. En perfekt propp med få hästar, bara hålla tummarna att han kan gå igenom kurvor som om han aldrig gjort annat.

När jag ändå är på gång den 15 får Everest Sisu gå ut i ett treåringslopp som ser ut att bli skarpt. Han är dock inte dålig själv och då kör vi avslut på året för honom. Han känns lika bra som inför segern senast.

Det är alltså mycket nu inom en vecka och det passar bra då jag vill ha mycket för att hålla den positiva känslan igång.