Där satt den!

In - by Elisabeth

Äntligen, fick jag visa hur stark och snabb Everest Sisu är. Visste redan på morgonen när jag läste av blodstatusen på honom att formen säkerligen var nära. Värmde först lugnt i trettiofart, fick sedan sällskap av häst invändigt och 800 m gick efter 12 en bit. Klart jag tänkte köra hela vägen efter den känslan. Jag själv strulade mycket under loppet på amatörvis, flyttade spöet och fastande i den jäkla automatchecken. Trots detta vingel så löpte Sisu en 14 tid och vann med huvud. Ännu svårt att fatta och är mycket stolt hur vi tillsammans löste det nästan ingen trodde var möjligt.

Nu har han vunnit två lopp i år, från spår elva och åtta autostart. Makalöst:) även mycket nöjd att han hade drygt hundra i puls direkt från banan till dopingen. Återhämtningen är på topp. Nu kan det bli ett lopp till sedan vintervila/träning. Vi får se om vi vågar ut i hårt unghästlopp den 15 nov på Bergsåker!

Nya fina Sensible Face hinner jag köra i debut för mig den 9 november, även det på Bergsåker. Efter detta går jag i avstängning för min buskörning. Hon känns fin och jag vet ännu inte motståndet eller hur hon är i lopp, endast gått ensam i banjobb och skött sig bra. Spännande att se fram emot startlistan. Kanske nya framgångar på väg?

Bilden Everest Sisu som ettåring.