Det börjar likna nåt.

In - by Elisabeth

Med alla för tillfället ägda hästar i stallet känns det mycket bra. Waikki Woman är ett snällt sto som skyddar sin fölunge lämpligt utan att vara överbeskyddande. Denne krabat är fantastiskt vacker och klok. Nu kanske det är så att alla uppfödare framhåller sina föl och det är väl med rätta. Det bör finnas den känslan där om det skall bli något.

Namnet blev Soul Tan ( Zultan) och det tänker jag inte ändra på. Han föddes svart och det återstår att se vad det slutar i för färg. Han har grimma numer och blir med ”gosig” efterhand.

Caramella B.F gör dessa sällskap på dagarna och de står bredvid varandra på natten. Verkar som en bra lösning.

De andra hästarna tränar på och går framåt. Banjobb på rätt tung bana i dag för Lassi och Appetizer, gick inget bra för Lassi tyvärr. Trivdes inte med gummibettet som jag hade med. Det är även så att hon tappar tänder och med säkerhet är vass i munnen. Åtgärdas inom kort. Gick i dag väldigt vingligt och bröt åt alla håll men travar 32 som snabbast mellan vinglet. Ger inte upp:)

Appetizer mycket fin och saknas bara 1600 jobb så anmäler vi. Han har inga direkta poäng så vi får ha tålamod.

Vi har valt ut en fin lite hingst som sällskap till vår egen vid årsskiftet. Det är en mycket fin kille efter Tap In, bör vara den sista avkomman efter denne avelskämpe.

Bungle och Sisu är fortfarande fina och Bungle går framåt, det är svårt att inte åka på banan som jag bestämt. I alla fall inte förrän i oktober om det är så att han skall gå mot kval innan nyår. Tiderna klarar han nu men det är ingen brådska. Den som väntar….

bilden Everest Sisu