Drömde jag alltihop, eller

In -, Bungle Rain by Elisabeth

Vann min stora mörka springare inom V75 , travets elitserie i går? Vet hundraprocent att han var tvåa i det förra loppet av samma karaktär. Nu ska det alltså vara seger även om jag måste se loppet gång på gång. Till ledning relativt enkelt och sen kom ingen nära. Blev det bra med helstängt så att Bungle inte distraherades?Blev en sula under en bakhov också bra ( U.O. recept sedan förra starten)?Blev det annorlunda upplägget under veckan bra, där han fick jogga tre dagar i rad+vila +slagg på fredag? Jo.  Ville prova något nytt, samt att skogen inte hunnit blivit skottad som vi alltid förbereder i annars. Frågorna bara snurrar, men kanske spelar det ingen roll bara vi är ute och tränar och har roligt tillsammans. Träna för att orka det vet jag att vi gör innan vi anmäler.

Det gick hem i alla fall, 100 papp in! Inte sedan 2014 då Caramella B.F. löpte in 200 000 på två starter har jag sett till dessa summor i min träning. Stort, mycket stort. Och det är hästen som gör jobbet, absolut.

Han verkar må bra, åt upp maten och rullade i sin box som vanligt i går kväll. Fick gå i hagen i dag och skall byta skor nu och ut och slagga innan deras kvällsmat. Hoppas han känns mjuk och fin samt att stretchingen fungerar som alltid. Laserbehandling påbörjas i kväll samt djup massage. Under hela året har jag inte känt en enda hårdhet eller ömhet i muskler, klart jag är lite nervig att det skall vara något denna gång ( brodd och hård bana).

Har dock positiv inställning nu efter middagen när kvällspasset börjar i stallet för oss. Som det ser ut nu har vi två lopp kvar i år, törs planera.