En saga utan lyckligt slut

In - by Elisabeth

Det är ännu mycket smärtsamt att ens tänka på att vi inte har Bungle Rain i sin box. Återbesöket hos veterinär efter lättare uppträning blev en mardröm. Vår fina vän visade att han inte höll ihop ens för lätt trav. vi visste att det inte var goda chanser men ändå….

Efter vår saga tillsammans Bungle och jag som började så bra även om jag visste att han drog höger och stack vänster sedan första loppet. Det tog alltför lång tid innan vi fick veta att han hade artros i höger bakknä, utanpå samt även inne i leden. Han behöver inte ha ont mer det är min enda tröst. Veta om vi gjort allt rätt eller en del fel får vi inte svar på. Stallet kommer aldrig att bli som när han stod i första boxen vid ingången igen. glansen försvann.

Livet måste gå vidare det är en sanning som gör ont. Vi försöker jobba efter de tankar vi har kring vår verksamhet och därför kommer jag och Laura Sånna ut i Östersund den 18/1 lopp 9. Vi är inte betrodda då det är vinnarhästar i loppet och vi har spår 11. Om vi ger oss? Nej!

Jag har bästa hästen och kommer köra därefter och Laura har inget emot att vi kör för Bungle Rain, den finaste, snällaste kämpen någonsin.

Bilden visar vår uppfödning Yazmine nu ett år efter Caramella B.F. En stor tröst.