Feels like magic

In -, Bungle Rain by anders

Äntligen blev det onsdag och jobbet på Bergsåker kunde köras som planerat. Vi fick sällskap av en kompis och det kändes bra då jag inte kört Bungle Rain på bana under hela hösten. Planerade att köra mellan 20 och 25 och det klarade vi av utan problem. Det känns mäktigt bakom en så pass reslig häst och även om jag kört större hästar så har Bungle en speciell hållning som gör att han känns större.

Vi ska göra lite mindre justeringar i utrustning samt gå igenom honom på vårt sätt innan vi bestämmer kval. Givetvis måste han kännas ännu bättre i de veckor som är kvar och hoppas att ingen förkylning eller sånt sätter stopp.

I övrigt så är det bra i Sörle, höststorm i kväll och det inbjuder till tvkväll och ett visst litet firande av att ovan mål är genomfört och att det känns fint. Västerbo Appetizer är anmäld till Skellefteå senare i veckan och vi ser fram emot detta. Blir inte förvånad på bra prestation, nye ägaren och tränaren verkar fortfarande nöjda.

Vi börjar så smått att vänja av Soul Tan vid mamma i November, han blir sex månader den 9 December och då skall de gå i varsin hage/box är det tänkt. Fölet följer sin kurva som barn brukar göra. Stimulerande att ha fina små samt ungdomar i stallet.

Caramella mår bra även hon, inte så tjock ännu vilket är bra. Men pigg.

Vi tränar nu på en par veckor och hoppas att vi följer den räls vi lagt ut till Bungle Rain först och främst.