Fenomen överallt.

In - by Elisabeth

Tajmade in i dag så att jag åter kunde få se Lannem Silje vinna på Hagmyren. Detta stycke häst ger mig nytt mod och kraft när det nu inte gått som tänkt ett bra tag. Det blir liksom energi när man ser att hon är beredd att löpa precis som kusken vill för att hon kan. Hon är sto och ung ännu och det gör att vi alla kan hoppas på många år med henne.

Nu är det inte bara neråt här hemma. I dag tisdag chipmärkte och DNA typade vi Soul Tan hos Gunnar på Dannero. Gick som smort, både lasta och hantera Waikki och honom. Hon är över 1,70 men balanserad i psyket. Tur det, skulle hon vilja så hade man inte mycket att sätta emot. Grabben blev bestämd till brunsvart, men det lutar år helt svart tycker jag. Snygg så man inte kan slita ögonen från honom.

Appetizer drog till Umeå som planerat och vi hoppas att ny tränare är nöjd och kan starta snart. Imorgon går Bungle Rain rakbana och Lassi kör Anders på rundbana ensam. Vi tar lite nya tag och ser vad det ger under vintern. Det bara måste finnas en travare i henne, som vill något.

Det är höst nu och jag har redan satt låga brodd på Bungle då han är stor och tung. Vill inte han skall halka i de branta utförsbackarna med sin lite otympliga byggnad. De andra är mer säker på foten men det dröjer endast en par veckor tills alla tre körhästar har brodd.

Eventuellt filmar vi Bungle och kommer ut med detta i slutet på veckan.