Fortsatt strul

In - by Elisabeth

Det är bara att inse, sälja häst är inte min starka sida. Givetvis visste Anders och jag att det inte var varken rätt tid eller rätt kanal att sälja He Man Sisu som nybliven åring på internetauktion.

Vi tog beslutet och accepterade 66 000 för honom. Då det blev struligt från båda håll och när min magkänsla sade till på skarpen, avböjde vi att lämna i från oss honom. Det bli alltså en sommar med två inkörningar i år med:)

Den som lever får se men….det konstiga är att He Man är snäll som ett lamm numer mot vår ”egen” lille Trixxer ( ca två månader yngre). Allt har en mening, så är det.

Det tränas på här hemma i fina förhållanden rent underlagsmässigt. Snön tar helt klart för mycket tid och ork för oss och vi hinner inte mer något privatliv direkt. . Sen får vi se vad som görs i förebyggande nästa år men först ska det väl bli vår.

Tyvärr blev det vinterns första broddtramp i dag och det var Soul Tan som fick ta det. Tur hade vi då det var ytligt och inte krävde veterinär som jag kunde se idag. Öppnar bandaget i morgon och kollar igen.

Vi skjuter på att åka till någon bana för rundjobb, då det är så upp och ner med vädret. Även faktum att jag skall operera en av händerna i morgon 14/2. Hoppas att det blir bra, så besvärligt som det är att köra häst och jobba med värk och upphakade fingrar.  Humöret är inte heller på topp av olika anledningar men tänker  framåt och kämpar. Som alltid.

Det har bokats en resa för lite vila för mig och yngsta dottern Emilia. Vi åker till Gran Canaria den 1 Mars. Åtta dagar känns långt men tror det kommer behövas alltihop. Hoppas att Anders slipper skotta snö utan kan sköta gården och djuren i lugn och ro. Det blir hans tur att åka på ledigt under våren.

Gruvar lite för i morgon och tänkte se en film nu innan sängen.