Fräscht ska det vara.

In - by Elisabeth

Under veckan som gått har arbetet rullat på som vanligt men ändå inte. Västerbo Appetizer har besökt veterinär Gunnar och är nu behandlad i höger kota och knä. Vilar just nu och vi hoppas att återbesöket framöver skall vara positivt.

Foreign Flame har tränat på och skall anmälas till Dannero på midnattstrav som planerat. Bungle Rain har i dag lördag varit inne på banan och gått 5 intervaller på rakbana. Extra intressant då jag lättat lite på balansen och resultatet var klockrent.

Nya Everest Sisu är väldigt kaxig fortfarande och behöver en del uppfostran. Skall få sele på sig i helgen och promenera för att sedan i veckan börja tömköras.

Tyvärr inget föl ännu via Waikki Woman och inget besked om Caramella har brunst som krävs för semin. Det känns lite stiltje just nu och alla fölbilder gör mig sugen.

Beslutet att låta Bengtsson vila från banjobb alt att låta Gunnar gå igenom även honom velas fram och tillbaka. Men tanke på hans förskräckliga nerver just när han kommer på bana känns inte rolig. Blir mycket spänd och vill inte gå ur stallet. Klart vi undrar vad som påverkat denna inställning hos honom då han var ännu värre när han kom till oss.
Det är mycket synd om honom just i den frågan. Sätter även dåligt med hull fortfarande trots total genomgången mun och avmaskning. Även bete och mycket mat, men inget hjälper. Är dock väldigt kärvänlig numer och verkar trivas.

Vi kämpar på har gott om hopp med våra hästar. Länk nedan till Bungle Rain på Dannero i dag.