Friskt vågat….

In - by Elisabeth

Lite av historiken är att mamman i den här familjen inte har vett att tveka på så många saker. Hur spännande är det att våga det som som andra drar sig för? Mycket i det här fallet. Ska det gå käpprätt eller blir det en höjdare? Starka nerver tror en del, tokig säger de flesta.

Själv vet jag inte varför drivet att våga prova och chansa är så stort hos just mig. Det är inte tungt att bära på i alla fall och det är roande och spännande faktiskt, för det kan ju går bra.

Det ligger väl närmast att tro att drivet kommer genom att sätta krav på sig själv och gilla det. Alltså lite självplågeri, det krävs mycket kraft till det som jag ser det. Alla som vågar misslyckas och lära sig av det beundrar jag.
Det ska jag fortsätta jobba på.

Nu gick dagens chansning bra om är inte klockrent. Men mycket är inlärt i dag på kära Dannero. Framgång bara det.
Slotts Lassi som inte ville något i värmningen inför dagens kval, annat är galoppera förstås. Ja, vad händer när man är den tjurigaste på hela Sandslån? Jo, kör in i stallet och djupdyker i selväskorna och klär på hästen allt man kan hitta och på uppgiften igen bara! Men då hon orkade bära all utrustning och ändå klara kvalet, (utan sällskap) går det inte rättvist att beskriva känslan. Duktig häst som ställer upp för mig.