Funderingar inför nytt år

In - by Elisabeth

Det är nära nu att vi står i början på något nytt. Alltid spännande även om man inget vet ännu om 2016 så går det väldigt bra att planera och hoppas. För oss känns det extra kul med nya utmaningar både privat och karriär som är mer offentligt. Vi påbörjar en ny resa inom IT vilket är det vi lyckats bäst med både Anders och Jag.

Den del av IT branschen vi har verkar i har en del kvar att hämta som vi ser det. Skall bli kul inför sommaren. Innan dess hoppas och tror vi att travverksamheten  har fått lite ny och bättre fart. Bungle Rain är den kommande stjärnan i min värld. Bara hoppas jag kan göra rätt dessa månader över vintern. Planerna just nu är att han går i proffsträning i mars. Nyss kollad på bästa sätt av petig veterinär som själv ändå verkade nöjd över resultatet. Utan anmärkning är ett gott betyg på den hårda träning jag tycker han gått här i höst. Samt även kval och ett hårt lopp på Solvalla för några veckor sedan. Mycket positivt trots den plumpen.

Slott Lassi har jag och Anders gett upp på i vår träning. Verkligen ledsamt då hon varit mer än perfekt i träning och övrig hantering. Snäll och mycket snygg tycker jag. Tyvärr ville inte på bana, ännu. Vi önskar att nya ägare kommer på lösningen så har de en rentravande stark häst.

Då nu detta blev tråkigt kan man tycka att jag skall släppa kallbloden. Men se det går inte för sig. Jag har bestämt mig för att köra kallblod och då gör jag så. Letar just nu för högtryck, och det ser ljust ut att hitta precis det jag vill ha. Det bästa är att jag fått en tidig julklapp, tålamod att vänta på det rätta. Har saknat detta många gånger, så tack den som gett mig detta just nu. De andra hästarna tar sig, till och med de nyss avskilda fölen blir lugnare och har hittat varandra.

Övrigt går vi mot en vit jul, det trodde jag inte för några dagar sedan. Vitt och fint har vi det, och önskar mer av snön.  Ett bra år önskar vi att alla som kämpar ska få.