Härlig Tripp till Boden

In - by Elisabeth

Kändes lite uppför som vanligt att resa längre än Övik, men det var väl värt. Bungle Rain och Soul Tan var trea efter en heroisk insats.

Han lopp blev mycket hårt då hamn blev utmanad flera gånger. Han höll ändå till en tredjeplats med samma tid som tvåan, en mycket bra tis 1.14.3! Det är mer än en talang den hästen. Bungle och Ulf tog det lugnt första varvet för att öka dess mer på det andra. Han travade runt 1.11 och plockade lugnt ner ledaren. Det var iofs ett p21 lopp men en 15 tid sade att min fina häst är tillbaka.

Det tråkiga var att han bröt mer ju längre loppet gick och jag visste redan i värmningen att något var fel. Nu efteråt har vi dubbelkollat munnen och den såg inte bra ut trots tandvården ännu förra veckan. Jag har nu bytt betsel samt anmält till nytt lopp på tisdag Solänget/Övik. Detta då han känns mycket fin efter ändringen. Spår ett på första volten kan bli bra.

Soul Tan velar jag om han ska vänta en par veckor att anmälas då han gått hårt nu och presterat mycket fint.

Everest Sisu var jag ut och körde i går 31/5  på Dannero, ett lopp vi glämmer. Gick i tredjespår hela 1640 m…..helt tokigt spår 12. Vi får komma igen den 11 då hoppas jag komma med åter på Dannero och Ulf O kan köra.

Caramella B.F. har inte fölat ännu men nu är det nära. Vi håller allt som går för att det blir smidigt för henne.

Det är alltså full rulle på alla kanter!

Bilden är Soul Tan som några dagar gammal.