Höstlov

In - by Elisabeth

Denna vecka är det lugnt och skönt i vår lilla by. Skolorna har ledigt och det innebär ett barn hemma på dagarna.

Då det tyvärr inte finns så mycket hästintresse blir det svårt som mamma att hitta på tidsfördriv. Det är kanske det som är meningen ändå med skollov likväl semester, att bara vara och vila. Vi har i alla fall varit på shoppingrunda samt lite bio och givetvis badat i utespa.

Det laddas nu rejält till lördagen då jag kör sista jobbet innan jag beslutar om kval för Bungle Rain. Han känns fortsatt fin hät hemma och verkar inte det minsta stressad över ökad träning. Framåt är han verkligen, tar lite extraskutt då och då vilket inte är att leka med i hans storlek.

Everest Sisu bara sköter sig och liknar mer och mer Bungle i sitt sätt att vara. Alltså mycket fin individ och kompis.

Det som just nu är tråkigt är vårt föl Soul Tan som inte har någon att leka med ännu. Det är på gång men inte än på en par månader och det svider lite i hjärtat att han står och hänger med mamma. Hon vill tyvärr inte leka.

Caramella har fått egen hage då hon verkligen vill vara i fred från en klängande bebis redan nu. Tur vi känner henne och kan läsa av innan det går för långt.

Canmore B.F. gjorde en ny start igår och kördes ganska tidigt till dödens. Detta verkar inte vara hennes grej ännu, kunde inte svara och blev fyra. Det är absolut inte dåligt med tanke på att hon verkar sen och att hon startar på Solvalla! Men visst hade jag trott på kulltoppen för henne då jag satte över i proffsträning som nybliven tvååring.

Men just så är travsport, oberäknelig då det är livs levande varelser.