Kvalitet på tidsfördrivet

In - by Elisabeth

I går kväll hände det igen, vi slog på tv:n. Det kan bli rätt sent på kvällen innan det händer hos oss faktiskt. Då kan man givetvis gissa att vi är nattugglor utan undantag. Men en sån här kväll när det dyker upp en Engelsk kriminalare som vi inte sett tidigare, då får det blir hur sent som helst. De är fantastiska de där snobbarna i UK.
Aldrig gör de fel och alltid är det bra, som vi tycker. Drama, komedi och till och med romantik sätter de mitt i prick. Det är snyggt filmat och inte så maked up och flashigt som USA kan visa. Snygga klipp ( trots att jag inte är så kunnig) och vinklar blir naturliga. På detta en spännande handling med lämpligt med våld, om det nu kan bli det så är Engelsmännen topp.

Det är på grund av ovan som man sitter här och gäspar och är seg, inte direkt att löparskorna kommer fram trots att det är nu de verkligen skulle göra nytta. Men vem är perfekt? Ett glas rött till middagen och så vips glömmer man joggingrundan. Sen är det kört för den planerade tidiga kvällen, givetvis slocknar man en timme och det räcker tyvärr. Hrmm, ska man göra stallet och se om det inte går att plocka ner ett par avsnitt till av den där serien?