Livet blandar och ger

In - by Elisabeth

Alltid sanning i de orden!

Det blev ännu en vinst via Soul Tan och säkre Ulf O. Jag blev chockad, verkligen och fruktansvärt tagen. Mycket av min kraftiga reaktion låg nog i att Everest Sisu fick startgalopp samt var mycket måttlig efter det. Han vill liksom inte, precis som i loppet tidigare med Rikard N. Vet inte vad jag skall ta mig till när han är så fin i travet och här hemma. Är han väldigt sen eller?

Det strulade även myket inför loppen, Soul Tan klev av sig skon kort innan defilering! Bara stressa att sko om honom. Det gick fint men jag var upp i varv kan jag lova. Missade även att värma i för Soul Tan nya Spydervagnen! Även det gick bra då både häst och kusk tog det lugnt och vann från ledning.

Bungle Rain trodde jag mycket på nu sist den 18/6 Solänget ( i går). Jag till och med önskade körorder till kusken att inte sitta kvar för länge. Tyvärr skulle jag nog låtit honom bestämma som jag låter Ulf göra. De kan det här, men….Bungle fick slippa bettlyftare och jag vet inte om det gjort till eller från när han bröt mer ju längre loppet gick. Som förut. Denna gång blev det galopp i dödens i sista sväng….bara bryta ihop och försöka lösa detta!

Ny start i midsommarhelgen för Soul Tan, då han är i form som det känns. Skellefteå blir det midsommardagen V64 tror jag. Spår tre….och denna gång är det premiär för Rikard N med honom. Hoppas att de gillar varandra. Vore extremt roligt att komma till final i Norrlands treåringselit, även om det blir stenhårt där. Många bra hästar har kvalt in!

Nu försöker jag fokusera och fixa de problem som är förutom Soul Tan, så vi kan fira Midsommar i lugn och ro.