Midsummer…

In - by Elisabeth

Perfekt dag i dag! Sällan får man känna man sig så nöjd över livet som just nu. Kanske är det lite ”tyvärr” då vi alla varje dag strävar efter det perfekta resultatet i vårt dagliga liv. Som jag ser det ska vi ändå stanna upp och ta till oss det som är bra för tillfället och låta detta räcka en bit. Det blir ändå saker som mörkar vår väg emellanåt, alltså ska vi absolut ta till oss stunder av ett sinne av tillfreds.

Så är det denna dag då vi är nöjda över gårdagens trav och nu i kväll Midsommar med toppenväder i Norrlands Kust.
Vi har släppt ihop Everest Sisu tillsammans med Västerbo Appetizer, vi vet ännu inte om det är sant det vi ser i deras rörelsemönster tillsammans. Antingen är vi dumma i skallen av vårt eget eller så har vi verkligen två travare utöver det vanliga. Vilket steg dessa två har var för sig! Everest bara ett år och vi har nog inte sett maken ännu till ettåring. Ändå hade vi Bungle Rain tills för en vecka sen!

Nu ska verkligen gårdagens Forign Flame berömmas även hon, skötte sig otroligt men tanke på strulet i travet hemma under veckan som varit. Vi tror på vår häst i framtiden. Vi tränar på och anmäler troligen snart igen.
Appetizer tränat nån månad innan start igen efter sin uppfräschning senast.

Tills dess njuter vi av livet i Sörle:)