Mot Breeders Crown uttagningar

In - by Elisabeth

Så är det, Soul Tan går ut på fredagen den 7/9 Umeå. Han känns bara fin och har säkerligen gått minst två steg framåt sedan sist. Nu har vi bakspår och det är inte kul, men han behöver endast vara blad det sex första för att gå till semifinal. Hoppas på tempo första varvet så kan Rickard N låta min fina krigare gå en snabb avslutning som sist. Tror på min häst.

Bungle Rain har kunnat gå en par jobb här hemma då skrapsåren inte sitter på ställe som berörs samt är bandagerad. Det blir givetvis inget banjobb förrän han kan använda gamascher bak då det är helt utläkt. Han känns dock som innan olyckan, dunderfin!

Nu till det mest glada jag gjort på mycket länge:)) Selade ut Everest Sisu i Söndags (2/9) Dannero. Vi stod på tillägg tjugo meter 2660 m, spår fem. Herregud vad han gick bra, vi kom iväg perfekt och var uppe först i andra spår direkt. Låg sedan kvar och höll ut  tredje spår tills jag kunde plocka ner (som det heter) ledaren och sedan hålla undan för spurtande bakifrån. Alltså, han gick i utan draghjälp hela loppet och tiden 1.15.3 på distansen! Dessutom inte ens tagen efteråt. Nu kommer allt det vi hoppats och väntat på. Nästa lopp Solänget den 18/9. Längtar….