Mot Start igen!

In - by Elisabeth

Nu var det väl själva fanken om vi inte skulle komma ut i lopp. Västerbo Appetizer gjorde kanonjobb i början på veckan och anmäldes omgående och kom faktiskt med till Bergsåker på tisdag. Många var anmälda men då loppet delades kom vi med. Nu måste vi givetvis ta chansen och se till att han får lite poäng. Jag får göra mitt bästa från spår två.

Slotts Lassi som var fin ännu förra jobbet ville inte fungera på nytt bett sist. Nu när jag återgått till samma gamla känns det bättre. Fysiskt kan hon starta och vi tar nog med henne till Bergsåker och kör ett jobb när Appetizer värmer. Hoppas nu!

Lille fölet är mycket fint och har lärt sig fort med grimma och att lyfta fötter. Waikki Woman verkades i går och stod stilla men är tung att hålla på med givetvis ( ( 171 1/2 i ) Soul Tan som killen heter tränas på lite innan jag kan raspa hovar ostört. Caramella är otålig och vill helst vara i samma hage som starthästar. Det är dock ingen bra ide då hon skall finna sig till ro som blivande mamma.

De två unghingstarna är utom lämpliga lovord:) Bungle Rain känns som stora miljonen här hemma. Lite växer han nog fortfarande men känns spänstig och framåt. Det blir en månad till hemma innan vi kolla upp honom, är allt bra då får han i lugn och ro gå mot kval senare i år.

Everest Sisu var inne på Dannero och tog bort vargtänder i tisdags och innan joggade han ( barfota) tre intervaller. Väldigt mogen i travet och han vet vad en stallbacke är redan nu. Lugn och balans, det är otroligt roligt med den här.

Hösten är på väg och det är bara skönt tycker jag, mörker och att kura med tända ljus är grejjor det!