Murphy’s Law

In -, Bungle Rain by Elisabeth

S

Den slog till ordentligt i fredags morse. Vid sämsta möjliga tillfälle gick något galet när mycket stod på spel.

Bungle Rain fick strykas från loppet inför Kriterieuttagningarna den 12 september. Det som var tänkt som ett genrep ( Breeders Crown försök) fick ställas in för vår del. Det blev då för kort att ladda om med startförbudet på 10 dagar till amälan för vårt mål i år.

Dessbättre är den feber som drabbade Bungle borta i dag och han är pigg som en mört i klart vatten. Otroligt skönt för oss, och nu lägger vi om planerna men ger inte upp att i alla fall finnas i något annat lopp kriteriedagen. En fin proposition finns om vi och Bungle är redo. Ett blodprov i veckan bestämmer detta.

Allt är mycket bra här hemma på gården, och vi ser fram emot Norm Elda och kvalet kommande söndag. Finns ett par bra lopp och hon och jag sköter oss på Dannero den 11. Även Everest Sisu är fin och vi kan komma in på Dannero för ett jobb i veckan som kommer. Han känns äldre och mer mogen och jag tror han går framåt för varje vecka.

Soul Tan är den som haft lite snor men det ser bättre ut nu och hans tre dagars vila verkar vara över, ingen feber på honom eller de andra. Bara se framåt och vara glad och tacksam över vårt fria liv på gården. Känns som jag tappat kraven nu, och kan njuta ännu mer över verksamheten samt att vi alla är friska.

Just sett Derbyt, hmmm kan det vara där vi skall slå till nästa år?