Ny seger!

In - by Elisabeth

Så blev det. Denna gång släppte körande Rickard N Skoglund ledning till hårt öppnande Hanna Olofsson. Det blev då rygg på innerspår ett tag tills de slank ut och fram till dödens. Därifrån plockade de ner ledaren och vann med flera längder. Obeskrivligt igen! En sådan fin häst, klarar alla typer av lopp så här långt.

Jag hade nog tänkt anmäla till finalen av Norrlands treåringselit men blev ånger som det heter:) Det visar sig att kulltoppar även har fixat biljett dit och jag väljer Solvalla och ett årgångslopp där den3/7. Verkar hårt men det är stängt vid 300 000. Bara vänta och se hur det går, min häst är fortsatt fin och vi har fått spår tre igen. Hoppas…..

Bungle Rain gick jobb i måndags och kändes bra, nu siktar vi på start den 8/7 Bollnäs. Blir ett kortare genrep i helgen så bestämmer vi oss.

Everest Sisu har träffat veterinär Olof idag. Det känns skönt att han hittade lite ömma punkter i bakkärran. Nu tänker vi att han ovilja att ta i fullt ut an bero på detta. Han är behandlad högt i lederna bak samt i ryggen och bröstdelen. Alltså inga låga ledinflammationer som satt sig. Intressant om detta är vad som hindrat honom att prestera då han har mycket kapacitet.

Ettårigen Trixxer fick bakskor i går, han sliter på sina bakhovarna  skritturer var annan dag. Väntar så länge det går med framskor. I övrigt är det lugnt med fölet och Caramella, namnet blir om det godkänns : Yazmine!

Ser fram emot resa till Solvalla med Soul Tan, vet att han kommer göra sitt bästa tillsammans med Ulf Ohlsson.

(Bilden är min aldrig bortglömda Nortwood. En sann vän och kämpe som lärt mig mycket om allt.)