Nya lopp nya chanser

In - by Elisabeth

Det blev snabbt ändrat för Everest Sisu till att starta den 13/9 vilket var i går. Bollnäs denna gång och en ny otrolig seger av oss. Det är en mäktig känsla att sitta bakom denne sportbil till häst. Inte för att han är snabbast på 0-100 meter, men hur stark och hur länge kan inte han gå i 13-14 tempo! Dödsposition verkar vara vårt koncept, då han vi ingen trafik heller. Vann relativt enkelt efter att ledaren på inner galopperat i sista sväng, samt att den anfallande inte riktigt orkade att gå förbi. Nu siktar vi mot uttagningar till Amatör SM på Bergsåker nästa fredag. Kan bli spännande då Everest Sisu inte är det minsta tagen efter loppet.

Bungle Rain är anmäld till Solänget kommande tisdag den 18/9. 20 m Tillägg på volt 2140 meter, det är till att ta det lugnt i början. Han känns mycket fin hursomhelst, och i dagens jobb kunde jag inte vara mer nöjd.

Soul Tan tar en lite paus och vi kommer bestämma inom några veckor om det blir semifinal i Breeders Crown vilket han är inkvalad till. Troligen inte, men vi lämnar lite öppet.

Vi har även mycket annat på gång just nu, och att få tiden att gå är inget problem alls. Hoppas denna positiva trend håller i sig.

Bild från Everest Sisu och min vinst i går.