Nytt och gammalt

In - by Elisabeth

En tung tid måste snart vara över, så känner vi här hemma. Bakslag och framgång brukar jämna ut sig men inte helt snabbt alla gånger. Det gäller främst Bungle Rain och de problem med hela hans hälsa. Kastrering som gick fel, behandlingar som tagit tid samt lite sådant som är av mindre art men ändå blir jobbigt i längden.

Det känns mycket bättre nu och i morgon väntar snabbjobb på bana för honom med tvåårige Soul Tan i ca 25 fart. Hoppas nu att inget stoppar dessa planer.

Everest Sisu har bara känts fin efter floppen i kriteriekvalet. Jag väljer att fortsätta ett eller två lopp innan vinteruppehåll, kör själv honom i Östersund nu den 12/10. Kortlopp på 20 tillägg, spår 3. Kommer köra allt som går från början och så länge det håller, då jag själv inte kan annat 😉 Längtar faktiskt även om jag inte gillar att resa inåt landet.

Appropå inlandet har jag nyss kommit hem med en jättefin ny häst till stallet, hämtad i Karlstad. Sensible Face, treårigt sto med allt framför sig. Välstammad och mycket fint byggd för trav, även snäll och lugn.

Det som känns som ett frågetecken är att hon inte är musklad som hon borde vid åldern (och faktum att hon skall vara startklar). Vi sätter allt på ett kort och hoppas att det är backarna och vi här i Nordingrå som kan fixa det. Hovarna är korrigerad idag samt vi fixar tänder snarast och sen ut i skogen och känna av hur tjejen mår. Skall bli en spännande utmaning. Livet på gården i Sörle rullar vidare.