Ordningen återställd

In - by Elisabeth

Fyra dagar. Så snabbt blev besöket för Västerbo Appetizer i proffsträning. Tyvärr var det inget bra drag av mig som ägare och tränare. Efter det fina snabbjobbet på Dannero fick Appetizer åter känning av knä och kota höger. Dessutom kändes det när jag hämtade honom i måndags som att han inte har det rätta psyket att tränas i stor grupp.

Han är åter behandlad och denna gång även intramuskulärt. Han joggade i går och var väldigt lugn och glad och lyssnade på min röst trots att jag körde häst bakom. Vi får se hur framtiden visar sig för denna lite mer känsliga pojke.

Bungle Rain gick gick snabbjobb och jag hann precis i tid att kolla av detta. Han utvecklas fint och ligger i framkant men växer just nu. Tränaren och jag har kontakt angående hans ev planering för start i höst.

Lassi måste ha fått flera poletter extra som trillat ner! I går var hon mycket fin i lätt backjobb och vi väljer att åka in på lördag för rakbane jobb. Enda ändringen är nytt bett med kindkedja, men inte så skarpt. Hon går nu på töm rejält och känns bättre i balansen. Blir hon het som hon kan vara bakom häst spänner hon sig och då känns travet lite rulligt. Nu gick vi först och Appetizer bakom och det var en fröjd att köra henne. Tänk om jag för en gångs skull kunde få köra ett jobb med henne på det viset!

Resten går på räls här hemma, Flame anmäld till Ösund den 31 och Sisu är ett exempel på unghäst som lyser. Psyket är enastående och han körs nu utan ledsagare och vänder genom att trampa över och inte bryta sig runt. På första försöket. Det här blir roligt.

Vi planerar att åka till Danmark för att titta på Stall Dust och deras föl på sensommaren. Spännande. Bilden är på Foreign Flame för tre år sedan. Måste säga att jag är enastående stolt över henne och vår övriga fina familj, både människor, djur och miljö. En bra känsla.