På banan igen!

In - by Elisabeth

Då är det dags att se om vi kan anmäla Bungle Rain. Som jag har längtat och hoppats och planerat i flera månader. Först ska vi köra ett provlopp i morgon lördag, 24 tempo helst.

Ställer kravet på mig själv att inte tappa kontrollen över lusten att köra för fort. Även om det är en sista check inför anmälan på tisdag nästa vecka. Valde bakspår för att kunna välja placering i någon rygg. I provloppet sist kom en galopp vid ett tillfället då loppets tredje häst ( vi vara endast tre) låg i rygg lugnt och fint men det gick långsamt på tung bana. Det var när denne plötsligt avancerade utvändigt om oss som galoppen kom. Stänkte rejält på den lediga banan vilket kan ha överraskat. Har även kört med öppet huvudlag ett tag nu men i morgon åker helstängt på efter vämningen.

Vill verkligen att allt känns som här hemma, då har inget att vänta på. Loppet har ett topproposition stängt vid femton tusen för treåringar. Det är dessutom nära till Solänget och lunchtrav. I kväll blir det att ladda.

I övrigt har tömkört unghästarna flera gånger och det är utan problem. I dag går vi in i paddocken för att köra i volter och lära oss att stanna och stå till. Kloka fina pojkar som har hovarna i marken ännu. Norm Elda och Everest Sisu var in på Dannero i går. Elda var seg och tog inte i brunstig och problem med tänderna. Tur då att Sisu som bara är 2 år, iknte krånglar. Han är dock väldigt loj för Anders, travar ändå 40 fart hur lätt som helst utan att vara ens andfådd. Säger bara Muscle Hill och resten av Everest Sisu stam levererar!

Caramella B. F. mår bra säger Norrby Stuteri och det kan komma föl före den 5 maj som jag själv trott på. Kan jag komma ifrån, kastar jag mig i bilen och kör till Nynäshamn omg för att vara med.

Vilken härlig tid vi går till mötes.

Bilden är Bungle Rain ett år inför Kriterieauktion.