Riktigt kul i dag

In - by Elisabeth

Blev en resa till Umeå i dag. Verkligen sammanträffande då Appetizers nya ägare och tränare skulle in till Umåker för provlopp och då ta med honom. Kändes lite spännande samtidigt som oroligt som fd tränare. Det blev ett provlopp med autostart för honom och oroligt behövde jag inte vara. Appetizer såg mycket fin ut och vann enkelt på en 23 tid enl idealen. Snyggt av honom och tränaren/kusken. Det är inte ett dugg ånger att jag säljer då det hellre är stolthet än något annat. Roligt om han kan trivas och prestera.

Vi har fullt nog ändå, speciellt nu när Bungle börjar gå fortare samt att det är dags för vinterskoning. Tungt att verka två fölston samt att börja lära Soul Tan att stå på gången utan mamma. Verkat honom lite idag då han stod uppställd. Det ser inte ut att inte vara några stora problem med honom, men humör finns.

Anders har lagt lite tid på att gå igenom exteriör och förkovra sig i detta. Fotot ovan  till vänstervisar Bungle Rain i original samt en spegelvänd kopia. Anledningen är att kontroller att muskler är jämt fördelade på båda sidor.

Det här är mycket spännande och jag skulle inte kommit på detta själv, dåligt tekniskt intresse som jag har. Att dokumentera utveckling kommer vi att fortsätta med och utveckla. Det är jag däremot intresserad av, vill givetvis bli bättre på allt inom det här området. Everst Sisu blir nästa objekt under vintern.

En annan roligt sak är vår tidigare ägda Canmore B.F. Hon har äntligen kommit till sin rätt och vann för Reijo Liljendahl i förra veckan. Inte bara vann utan glänste som attan. Nu är det nog inget tvivel om att hon är så lovande som vi från början känt även om vi sålde. Ännu är det tidigt att sia om hon blir bättre eller lika som sina systrar. Hon skall absolut bevisa lite nu i höst om hon får vara frisk.