Så det kan gå

In - by Elisabeth

Det blev inte den bästa gången nu heller som vi drog till Solvalla med Bungle Rain. Blev galopp i första sväng efter en fin start från springspår. Tyvärr var balansen gällande hovarna inte helt i ordning. Travet fungerade inte, och vi har efter bästa förmåga ställt upp honom baktill. Bungle har enorm känning på speciellt trakterna bak och hovvinkeln var inte lämplig i år. Han har blivit tyngre och behöver sulor även bak, gissar vi.

Vi kör ett kontrolljobb i veckan och hoppas kunna starta i Umeå den 21 April.

Everest Sisu tog jag ut i breddlopp Dannero i går. Galopp efter varvet då han blev het efter kusken ryckt tussarna. Nya tag då han annars såg fin ut samt bjöd till och verkar börja ta i. Han äter bättre nu och verkar även lite gladare än tidigare i vinter.

Värre med Norm Elda som inte funkar i lopp nu heller. Jag är så besviken och oförstående. Hon är superfin hemma och tar i utav helsike rent ut sagt i jobben. Men, som det verkar blir hon osäker och vill inte ta för sig samt återigen diskad. Nu är hon såld till Umeå och jag önskar för hennes skull att hon kan komma igen och visa att hon inte enbart är vacker.

Everest Sisu anmäls till Bollnäs den 20, kanske blir det att jag själv sitter upp, har inte bestämt.