Seger igen!

In - by Elisabeth

Soul Tan ( Sultan) gjorde det på samma sätt som i sin första start. Bara körde om ledningen och fick överta och sedan fanns det få och ingen som kunde utmana. Trots en för honom rejäl körning i första sväng (dessutom i tredjespår) kunde han och Ulf Ohlsson överta ledning. Därefter hölls Soul Tan bara igång och kunde vinna på lätta ben.

Kände i veckan och även i värmning att han gått framåt som normalt är. Det var ändå mycket glädjande att rekordet sänktes med nästan tre sekunder. Han är bara tre år ( i Juni) och hans andra start…1.17.7 blev det till slut. Onekligen är jag stolt då det är en egen uppfödd häst, även om mamman köptes dräktig. Jag vill bara lyssna på magkänslan att Maharajah och ett sto e. Andover Hall skulle bli fint.

Vi väntar även föl efter denne gigant till Travhingst då Caramella B.F. skall föla i slutet på Maj förhoppningsvis. Hur nöjd är jag inte över det, speciellt då hon har egen prestation över en miljon kr.

Dessutom känns Bungle Rain bara bra efter sitt fall på travet den 31/3 Dannero. Behandlingen verkar ha hjälpt, men inget vet jag förrän vi kört några banjobb. Det blir om en par veckor.

Vi letar nu lopp åt Soul Tan och Everest Sisu, och hoppas vi kan kvala Bungle Rain i slutet på Maj. Nu kan våren komma på allvar!