Smärre katastrof!

In - by Elisabeth

De senaste dagarna har jag bannat mig själv hur många gånger som helst. Stallet står med hosta och förkylning på tre hästar samt en som det hunnit vända för då han inte blev värst drabbad. I mitten av förra veckan kom det plötsligt värme på 10 grader plus och jag tog av hästarna täcken några timmar. Det blåste men inte så kallt tyckte jag och jag brukar normalt hellre ha för varmt täcke för länge på våren. Denna gång skulle jag givetvis ha gjort det samma.

Jag fick alltså stryka både Laura Sånna samt Everest Sisu från Romme ikväll. Bägge med chans att tjäna fina pengar om de varit friska. Så kan det gå.

Nu tränar vi de två som ännu inte visat upp hosta, nya Chip Life samt Soul Tan. De är planerade till lopp 11 på Bergsåker samt Soul Tan den 12 på Umeå. Vi håller tummarna att de får vara friska.

Vi råkade även ut för en sväng av kolik på vår fantastiska ettåring Yazmine. Dessbättre lyckades jag uppmärksamma detta tidigt och kunde ge olja samt hålla henne i gång för magen skulle och stoppet släppte innan veterinär hann hit. Tur!

Vi tränar på och bilden är från Picadilly Circus för några år sedan.