Sommar och lite sol

In - by Elisabeth

Nu ska den vara här, Sommaren. Ändå är det lite si och så med känslan att lämna de mesta kläderna i garderoben. Börja man jobba lite så svettas man men det är långt i från att gå ut och äta frukost varje morgon mer än sporadiskt. I alla fall inte i våra trakter, om man nu inte har päls alltså. Bara gilla läget och vänta på hösten, min tid:)

Tur är väl då att det finns jobb hela tiden, om vi vill. Vi ligger i lite förändring i stallet, och är på gång att byta ut en åring för att kunna ta hem Caramella B.F. och hennes föl. Dessa har jag inte sett sedan den 9 maj då stofölet föddes.

Namnet är klart, och även om vi kallar henne Trixie så är rätta namnet Trixupn´mysleeve:) Tror det finns en del som inte fattar grejen men roligt namn tycker jag och dotter Linn. Längtar tills de båda kommer hem.

Everest Sisu går mot premie snart, och gör en sista check kommande vecka på Bergsåker. Vill han så går det 25 och vill han så går det 30. Vill han inte alls så vänder vi och kör ut. Han är inte het, inte direkt lat men fattar inte varför man ska ta i ännu:) En talang som vi hoppats på som behöver vakna nu.

Bungle Rain tränar likt inget annat. Är mycket avslappnad och gäspar så snart han ser mig, eller vi har tränat färdigt. Eller när vi stretchar och masserar. Har aldrig tränat en häst som bara verkar så cool, och tar i när det krävs. Nu får vi hoppas att han gått framåt, för det blir inget snabbjobb på bana innan start den 27 Juli.

Har sedan Caramella B.F. gick som bäst lagt mig till med att skippa bana inför lopp. Speciellt då det gäller hästar som tar till sig och om det är hästar som fungerar i start, kurvor och allt annan i lopp. Bara slipa i skogen känns nog. Lång till anmälan Östersund men den som väntar på något gott…