Strul som leder framåt.

In -, Bungle Rain by Elisabeth

Det blev en tråkig resa för oss och Bungle Rain tur och retur Solvalla.  Galopp på väg mot bra ryggresa när ekipage bakifrån tränger ner ( vad jag kan se). Det känns som det är en otursbana då det är två galopper i rad även om det är ett år emellan. Jag själv har dock bra resultat med Caramella B.F. från huvudstadsbanan men hon var då rutinerad och äldre.

Summan är ( som en del kritiker nämnt) starta inte i så stora sammanhang med orutinerad häst. Vad gör jag då med vetskapen att man har en mycket kapabel häst som är i form i övrigt. Givetvis vill jag visa upp min häst:) Det finns en bra talesätt inom travet som en av mina vänner från början av min tränarkarriär upprepat: Det kommer nya lopp!  Bungle Rain mår bra och tar det lugnt ett tag och kommer igen på banorna framöver. Jag är dessutom mycket sugen att köra något mindre lopp själv med honom. Det är något att längta till nu när stormen yr härute och jag är lite deppad över resultatet i går.

I dag har jag skobyte på Bungle plus en till skoning samt all reseutrustning att ta hand om. Har valt att ta en övrigt lugn dag då det bjuds på eftermiddagskaffe hos grannar samt ladda och planera för framtiden. Både hästar och oss själva skall tas omhand på bästa sätt. Bungle Rain kommer igen, ett som är säkert. Starkare och mer rutinerad, för klok är han redan.

Vi har två fina unghästar till på gång och det gläder mig att Everest Sisu utvecklats enormt samt inte visar stress eller något negativt över den hårda träningen. En fin Muscle Hill:are som säkert fler tränare än jag gillar att ha i stallet. Även Soul Tan som snart blir två år är fortsatt ett ämne över normalt. Rejäl bit även det.

Nej nu hugger vi i sysslorna och ser framåt.