Toppenhelg förbereds.

In - by Elisabeth

Japp, nu äntligen en helg ledigt utan stalljobb och allt annat som vi står på med i vårt liv. Ansvaret bär vi med oss och Henrik som som sköter hästar och gården ( samt lillasyster och andra djur) står för grovjobbet.

Denna vecka tränar vi på för att hästarna skall kunna riktigt ta igen sig i tre dagar utan vagnar och annan träning. Kan vara en bra paus tänker jag, för oss alla. Planen är att stanna till på auktionen ca 15 00 fredag och kolla runt lite. Är inte på jakt efter tillskott då vi har mer än tillräckligt för att hålla kvalitet på jobbet. Roligt ändå att se och jämföra lite med de ettåringar vi har hemma och de vi kan se. Speciellt är jag intresserad av Maharajah avkommor i år. Vår egen är mycket fin och verkar även klok och lagomt framåt.

Vi har lyckats få bord på kongressen lördag och söndag då jag inte ser något alls i trängseln på marken känns det bara toppen. Har tillbringat vissa travhelger där förut då vi sponsrat bland annat Elitmontén ett år ( VIP logen:=O). Minns att det var förträffligt där uppe. Även bokat rätt fint hotell för att vi skall kunna ha det absolut bäst. Shopping lockar ju inte men däremot bo och sova och äta bra.

Givetvis hoppas jag på en fin placering för Magic Tonight som är helbror till Bungle Rain. Det är dock många som tvivlar ens på att denne ska ha en given plats i årets lopp men….trav är trav;) Fina hästar och lopp lär det bli hursomhelst.

Två dagar tills jag glider ner i Porsche 911 Turbo s och hoppas trafikpolisen har långlunch när jag passerar neråt.