Vilken Helg!

In -, Everest Sisu by Elisabeth

Det blev en otrolig vändning på veckoslutet trots det mycket snöpliga loppet på Bergsåker då Västerbo Appetizer galopperade och var borta i sitt lopp i torsdags. Tråkigt att jag inte fått till honom, och det blir att fråga vet Gunnar om han kan se något som jag missat. Bäst för hästen att kollas upp för han förtjänar all hjälp att kunna fungera i loppen. Det blir på tisdag som tur är.

Vi kände oss redan trötta Anders och jag när vi styrde kosan mot Stockholm i går morse. Det var inte spikat att köpa häst då vi har fullt med dessa fina djur och mycket på gång med avel. Solvalla besöktes som hastigast för att se vår fd Canmore B.F. debutera. Dessvärre även hon med galopp, trots att hon såg fantastisk ut från sidan innan loppet.
Hon kommer dock igen och det finns ingen tvekan om att hon kommer att göra sina nya ägare glada framöver.

På Infracity och besök av de fyra hästar jag på förhand varit intresserad av, föll två bort i besiktning samt att ett fint sto (Helena di Quattro) ströks eller kanske såldes innan. Synd för oss men, jag hade dessbättre missat Everest Sisu på förhand!! Hur kunde jag kan man undra, för den var verkligen något för mig och oss. Lade ner rätt mycket tid på att umgås i box och utanför med honom (som med Bungle Rain i fjol)och Anders började känna samma under kvällen.

Hängde med på en annan budgivning men den överskred vad jag hade tänkt och då kom vi överens om att lägga krutet
på den fina hingsten efter Muscle Hill. Otroligt att återigen lasta och köra hem en sådan fin individ.

Nu när han går och betar och håller på att acklimatisera sig hos oss, börjar planerna ta form om framtiden för dessa
två. Bilden ovan är nytränad Bungle Rain och man undrar hur Everest Sisu kommer att se ut om ett år? Man har det bra som får leva sina drömmar.