Ännu en seger!

In - by Elisabeth

Yepp, det är helt sant. Everest Sisu gör det igen. Vinner andra raka på Solvalla. Åter från dödens gör han det han brukar, knäcker den i ledning och svarar upp mot de som kommer på ett nästan retfullt sätt! Mina resultat på de tre senaste starterna på Solvalla är 1-2-1

Hur det än gått till så kan jag alltid se loppen i repris om jag inte tror mig själv:)

Nu börjar det blir dags att dessa två Soul Tan och Everest Sisu får tänka på vintervila. Det väntar två lopp, ett åt dem var inom två veckor. Sedan ska vi bara njuta och träna för våren. Det blir lopp för Soul Tan den 13 nov Solvalla, och Everest den 18 på samma bana om inget kommer i vägen.

Nu är Baltimore Face i vagnen på riktigt och kan börjas byggas upp. Det är tyvärr i senaste laget då vi brukar köra in ettåringar på våran och träna/bygga dem hela sommaren och hösten. Det skall dock bli intressant att prova denna variant. Hästen är snäll och läraktig ännu så länge. Känns jättekul!

Farmpilot skall gå ett jobb på bana innan jag vet om jag kan starta i slutet på månaden. Han byter tänder just nu och har lite problem med det. Vi får se. Tvååringarna tränar enormt bra, kval för Mill Diva inom några veckor. Sedan bör de träna på till våren eller om det finns lopp efter nyår där det inte är hårt och besvärligt underlag.

Det är mycket roligt att vara travtränare just nu, extra roligt!