Nu är det lördag igen

In -, Bungle Rain by Elisabeth

Så är vi snart där igen i vår tredje V75 start på rad. Jag vet att det låter hårt men jämför med tredje starten i rad i unghästloppen E3, Kriterie samt Breeders, känns det lite bättre.

Trots allt så har dessa hästar vi möter på lördag inga miljoner intjänat i dagsläget. Givetvis är det final är det hårt, så ska det vara. Spår 10 ger oss en ny tanke om att inte behöva lägga ork på ledning och att Ulf kan välja läge att gå fram. Hästen min, han gör som kusken vill så länge han orkar. Det har sett mycket bra ut hitintills.

Bungle Rain har haft en skön vecka, även jag såklart. Lite slaggjobb och skogspromenader och i morgon ligger ett längre motionspass på schemat. Tagit hand om honom på alla sätt och han har tagit loppet som om det aldrig hände. Oberörd skulle jag vilja säga, vilket gör att jag vågar gå till final.

Vi kör lite lätta ändringar, dvs byter till alu bak mot järn tidigare. Dock vill jag ha lite fäste som senast. Eventuellt lättar jag lite fram och tar bort den sula han haft hela säsongen. Annars helstängt som sist.

Jag tycker inte vi är borta bara för spår 10, det skall i stället bli spännande ( titta på filmen efteråt) att se hur Ulf väljer att åka med Bungle Rain. Båda bör ha kanonform nämligen.