Jag, Elisabeth och maken Anders och våra fyra barn, 3 vuxna ej hemmaboende, samt yngsta tjejjen 12 år. Alla är på något sätt delaktiga i verksamheten. Har varit, eller kommer att bli. Man vet inte så noga.

Familjen har levt ihop i minst 23 år. De senaste 17 åren med oss föräldrar som entreprenörer inom främst IT. Webhotell och serverdrift sedan 1998 och nu sedan 2015 med travet som focus.

Travet blandades in 2002, efter besök på Broline ( 2 st 6 mån föl blev resulatet). Man får fråga dessa barn hur det har varit för dem att växa upp men frågar man mig och Anders har inget av dagens verklighet varit sanning om inte barnen hjälpt till på olika sätt. En fantastisk förmån som förälder.

Basen hittades 2003 i Sörle, liten by i Nordingrå. Idag byter vi inte ut den adressen då vi trivs över 100 %. Vi har att jämföra med vill jag tillägga. Inget annat passar bättre. Höga berg och höga berg är det utanför husväggen. Vatten med. Havet, trodde vi tills vi träffat en världsomseglare i Normandie som sa annat ( närmast en pöl med vatten). Men han har ju inte varit här, ännu.

Här bor vi, tränar och föder upp hästar i liten skala. Vi gör det från 2015 på heltid, utan avbrott och semester eller ledighet. Inget nytt för entreprenörer i och för sig, men hur lätt är det att åka bort om man tränar hästar och har yngre barn samt andra djur överallt? Never Ending Holiday kan tolkas valfritt, men vi blandar hela tiden alla delar. Det återstår att se om vi lyckas på samma sätt som vi tycker att vi gjort inom IT-branchen.

Hittar du något intressant här blir vi glada, annars är det här mitt första försök till dokumentation av något slag. Välkommen hit i alla fall.