På latsidan med uppdatering

In - by Elisabeth

Det har varit mer än nog med jobb och annat runt omkring oss i Sörle. Mest positivt får jag säga och täta starter för mina hästar. Soul Tan har varit ut och nästan vunnit om jag enligt mig. Till Eskilstuna åkte Anders samt drivern denna gång i måndgas 9/3. Det blev en tråkigt galopp precis i volten vilket gjorde att de tappade mycket mark men vilken upphämtning efter det. Från sista plats till solklar tvåa! Han travade mycket bättre och nästan perfekt.

Vi har dock varit till veterinär och behandlad höger bakknä och Sou Tan är nu helt avslappnad och positiv vilket brukar betyda att han mår utmärkt helt igenom. Nu siktar vi högt!

Everest Sisu har hunnit både varit tvåa på Solvalla samt vunnit i tisdags 10/3 på Gävle. Denna gång åkte jag själv ner och Ingvar körde som vanligt numer. Perfekt lopp där de kunde gå till ledning efter första sväng och bara bekvämt vinna. Det är roligt att vara travtränare nu!

Farmpilot får träna på lite mer då jag mixtrat med balansen ( skor mm på hovarna). Vi har ännu inte hittat helt rätt men då han är tränad som få väntar jag på bra banor ( och om nu inte denna Coronasmitta sätter stopp för tävlande) så kommer han ut i tävling snart.

Vi har fått en kille i familjen då sonen och hans fru väntat barn. Scott Henrik heter denna otroligt fina grabb, men bäst är att allt gått bra för både dem och honom. Jag är så glad! I början på Maj väntas en flicka för min dotter och hennes pojkvän, så spännande…

Mitt fina sto Caramella är rund och go och går in på sista veckan som havande. Hoppas nu att allt går bra och hon kan få ett lite föl vid sidan i vår. Jag har lovat henne att detta ska bli sista gången då det är så mycket som skall stämma för att det skall bli en travare. Givetvis även jobbigt att vara dräktig, hon förtjänar efter detta att bara se sina barn växa upp och börja tävla. Kanske en av dem blir lika bra som henne!

Det är nu om allt går bra det tredje fölet ( vi tappade ju Trixxer 2019 som tvååring pga en nervskada). Caramellas tvååring e. Maharajah Yazmine är fantastiskt fin!

Om det nu inte vore för oron med den världsomfattade spridningen av Coronavirus vore jag enbart lycklig. Det är dock inte mycket annat att göra än att följa utvecklingen samt hålla sig borta från folk så mycket det går, skydda sig och tänka på riskerna och det bästa: stanna hemma för det mesta!

Vi hoppas och tror detta onda virus skall vända och försvinna!