Snabba ryck denna gång!

In - by Elisabeth

Så blev det för snart en vecka sedan. Just när jag var i stallet för att utfodra vid sextiden på morgonen, lade sig Caramella ned och snabbt och enkelt kom ett makalöst fint stoföl!

Vi assisterade Caramella lite men hon hade helt klart klarat detta själv då hon inte var orolig eller ens svettig och fölet låg helt korrekt placerat. Vilken fin mamma hon är!

Candy Tonight kommer troligen det fullständiga namnet bli om det blir godkänt givetvis. Den lilla donnan äter och frodas, och färgen hade jag aldrig kunnat gissa på i förväg. Det är inte så vanligt, speciellt inte teckningen på huvudet. Tror det är strimbläs och köttfärgad underläpp har jag aldrig sett. Ser precis ut som hon har tungan ute för jämnan. Mycket söt.

Farmpilot skötte sig mycket bra i debuten och blev fyra trots en lite galopp. Han får en ny chans den 13/4 och vi hoppas att han lärt sig lite mer denna gång. En otroligt fin travare har vi!

Trixi tänkte jag köra själv den 11/¤ Dannero och vi får se hur det blir med Everest Sisu. Han mår toppen och jag har hittat nytt lopp men har inte bestämt helt att starta ändå.

Soul Tan skall gå ett träningsjobb den 7/4 på Bergsåker, och därefter bestämmer jag ev start. DEt blir dock inget v75 för någon av dessa. Det är inte möjligt med spårförbehåll och dessutom har jag blivit lite vek att anmäla då Everest Sisu gick mycket bra sist på fin tid utan att kunna ta något framskjuten placering. Detta då han hade dåligt spår och inte är någon raket från början.

Vi tar nu nya tag i dessa virustider och gläds åt att vi kan tävla på travet. Samt är tacksam för att Candy kommit till oss!