Soul Tan fortsätter glädja oss

In - by Elisabeth

Oerhört glad och stolt känner vi oss här hemma. Denne fina stora egna uppfödning Soul Tan svarar upp segern med en mycket strong insats på Solvalla i onsdags den 28/10. Efter tufft lopp i kom han ner i ledningen i slutsvängen men hade inte det sista kvar att ge till favoriten som kom från kön i snabb avslutning. De andra platsen går dock inte av för småhackor. Vilken fin häst!

Jag har knappt hämtat min ännu och skall ner på onsdag den 4/11 nu med Everest Sisu. Vi har fått spår 8 bakom bilen och det är nästan en månad sedan sista start, därför tar vi det som det kommer detta lopp. Everest har dock tränat bra och känns mycket fin. Det har varit och är dåligt väder hos oss vilket inte ger bästa förutsättningarna för extra fart i jobben. Hoppas inte detta fäller oss.

Då Soul Tan gick över gränsen för intjänat den 11 nov blir det i stället start den 20 nov. Jag tänker även försöka ta ut Farmpilot senare i november om han nu kan gå ett banjobb innan ( pga Väder).

Mina tvååringar tränar fint och Mill Diva kan komma att kvala snart men även om Yazmine känns mycket fin gör jag allt för att inte ta ut henne i lopp i år. Det blir för lång resa som debut tycker jag då Östersund är tre timmar bort minst. Känns skönt att allt rullar på i stallet.

Soul Tan på bilden.