Uppåt igen

In - by Elisabeth

Tur är nog det så här på senhösten. Grått och trist även om solen syns till emellanåt. Vi har snart varit hemma två veckor från vår semester och som vanligt så drar det kraftigt i oss efter ca 4-5 dagar borta från gården.

Förre helgen var det final för kallbloden med hingstpremiering för de som är äldre än vår Farmpilot. Det gick rätt bra för oss, jag hade inte trott att domarna skulle vara lika positiva som den vi hade på uttagningarna på Dannero. Vi slutade femma och jag är nöjd och min häst skötte sig bra även om han blev otålig att stå stilla i ett ridhus för exteriörbedömning. Vi hade roligt på Wången och det är ett mycket fint ställe.

Hästarna fick vila en vecka och det gjorde dem gott, så pass gott att Everest Sisu vann ett lopp i torsdags på Gävle. Från dödspositionen igen! Han är så väldigt bra när det gäller och snäll och lugn här hemma. En begåvning är han. Nytt lopp på Eskilstuna den 10/11.

Soul Tan har jag velat hit och dit att sätta i träning, han fick åka med för ett banjobb till Gävle. Han kändes bra där nere och kanske var det tur att jag hoppade över att skicka honom till proffs. Start den 19/11 Solvalla till och med.

Trixupn´mysleeve är däremot hos Robert Dunder i träning då vi inte kommer framåt och ut på tävlingsbanan här hemma. Ton tar inte i nämnvärt. Hoppas på lösning nu.

Google Sisu skall starta den 17/11 Östersund. Han känns bara fin.

Vi gör några starter till då vi inte har vinterväglag att träna på. Lika bra en del av dem får jobba på när vi hade uppehåll sept och okt.

Unghästarna tränar på och de sköter sig mycket fint. Caramella blir lite mer rund för varje månad och beräknas föla till påsk.

Back in business alltså!