Vi körde ett lopp till!

In - by Elisabeth

Det blev så, och jag kan verkligen inte säga att jag ångar beslutet. Trixi hade inte känts uppåt och beslutet att vänta med anmälan till lopp tyckte jag verkade klokt just då.

Lite utrustningsändring i träning fick mig på helt nya tankar. Plötsligt kändes hon lite mer framåt och villig att ta i. Det blev det lopp jag hade tänkt för några veckor sedan. Vi lastade och for upp till Östersund hon och jag. Trots dåligt väder och halka.

Vad händer, jo hon går och vinner! Denna tjej förvånade mig med att vara helt lugn innan loppet och värmde mycket fint. Banan var lite svår, med sant på hård botten. Detta fixade hon och kusken galant. Vinner med två längder från dödens på en rätt bra tid för omständigheterna. I sin debut!

Detta är även bra för vårt fölsto Caramella, då Trixi är hennes första avkomma. Vad månde bliva av de andra?

Det blir på många sätt en annorlunda och roligt Jul.

Tyvärr har Google Sisu än en gång gjort sig dum och kastat Anders ur vagnen samt denna gång stack hästen hem. Som tur var gick det bra, men vi har beslutat att låta en kollega fortsätta med honom då vi ( och speciellt jag) inte har ork att lägga ner på en häst av detta slag.

Tråkigt då han annars verkar ha mycket energi och talang.

Nu kan vi göra oss i ordning för nya utmaningar efter nyår och det passar bra då vi har slut på viloperiod för hästarna. Bara sela ut i gen och fortsätta hoppas på lite men tillräckligt med sön och vinter.