Vilka resultat!

In - by Elisabeth

Förra veckan 9/9 startade Everest Sisu på Hagmyren i ett till synes lite lättare lopp än de sista han gått. Allt kändes bra här hemme innan även om han var lite väl loj i ridturen dagen för loppet. Det visade sig vara en föraning om att han inte skulle komma att ta i något nämnvärt i loppet. Kusken såg lite desperat ut få jag lov att säga, då min häst tänkte stanna i sista sväng!! Jag hade bytt ut lite utrustning men detta verkar nu efteråt inte så avgörande. Nu blev han trea ändå men jag var lite bekymrad på hemvägen.

Jag har gått igenom honom själv under veckan och han har en öm rygg. Men hjälp av laser och massage/liniment känns det mycket bättre. Vi åker dock ock kollar upp hos veterinär i morgon måndag.

Jag tar även med Soul Tan som gick och vann sitt lopp i torsdags den 12/9. Mycket bra prestation trots att han inte kändes riktigt 100 procentig i kurvorna. Därför bra att jag har tid även för honom hos veterinär.’

Google Sisu verkar väldigt ljudrädd och avvaktande i stallet. Han har visat lite känningar och det är nog bäst att jag gör som brukligt när ny starthäst anlänt. Det vill säga kolla hos veterinär. Han har två raka segrar men….

Vi har även bokat semester äntligen. Anders vill till solen och jag vill till Norge och åka Hurtigruten. Jag få ge med mig då det inte blev någon långvarig sommar med väldigt korta perioder då vi kunde njuta av sommaren. Vi åker till Gran Canaria den 14/10 och dottern Linn med sambo kommer och jobbar hos oss på gården. Det är inte utan att vi längtar då det är ett år sedan vi reste bort sist.